Digitaal patroon (download)

Patroon 'Delfts Blauw' - TINYxSTITCHES - Ilona van Wijk

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
“Het geeft me voldoening anderen blij te maken met borduren”
Ilona van Wijk maakt geborduurde portretjes, patronen en DIY kits onder de naam TINYxSTITCHES. Leuke kleine gepersonaliseerde borduurwerkjes die een lach op je gezicht toveren. Regelmatig zien we haar leuke foto’s op Instagram voorbijkomen, hoogste tijd dus voor een nadere kennismaking!

TINYxSTITCHES is gespecialiseerd in het ontwerpen van patroontjes voor familieportretjes. Je bent sinds 1 april vorig jaar eigenaar van dit bedrijf, maar je bent niet de eerste eigenaar van TINYxSTITCHES. Kun je daar iets meer over vertellen?
“De eerste eigenaresse was Christel. Ik ben haar een keer op Instagram tegengekomen en bestelde toen twee patroontjes bij haar. Daarna ben ik Christel blijven volgen. Toen zij besloot om te stoppen met TINYxSTITCHES en hierover een bericht postte op Instagram, heb ik na een paar dagen de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik TINYxSTITCHES mocht overnemen. Daar had ze eigenlijk niet over nagedacht, maar ze was gelijk mega enthousiast. We stonden er allebei hetzelfde in….. TINYxSTITCHES is té leuk om op te heffen! Het één en ander werd heen en weer gemaild en we hebben een keer een zoom meeting gehad. Uiteindelijk ben ik samen met mijn dochtertje eind maart 2021 naar Christel toegegaan om alles over te zetten en de spullen op te halen. En toen was TINYxSTITCHES van mij. Met trots ben ik op 1 april 2021 begonnen en heb ik sindsdien heel veel opdrachten voor portretjes, patroontjes en DIY pakketjes. Het is zelfs zo druk dat ik geen tijd heb om nieuwe ontwerpen voor DIY pakketjes te maken. Maar zoals ik altijd zeg….ik klaag niet!”

Kun je wat vertellen over het patroontje dat je voor de lezers van het Borduurblad hebt ontworpen?
“Het is een heel simpel patroontje dat voor iedereen te maken is. De tekst vond ik gewoon leuk en heb ik zomaar gekozen om te gebruiken, maar kun je zelf heel makkelijk aanpassen met het gratis patroon op mijn website. Zoek dan naar gratis patroon lettertype bold. Hier staat het hele alfabet en daarmee kun je dus een eigen tekst maken. De kleuren heb ik gekozen omdat ik heel veel ideeën in mijn hoofd heb geïnspireerd op Delfts Blauw en Holland. Daar wil ik ooit ook nog iets leuks voor ontwerpen, want zeg nou zelf… Delfts Blauw is toch eigenlijk echt heel mooi?”
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd