Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Bloemen Planten Alfabet U-W - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Flora van Nederland
In Nederland kennen we best een rijke flora. Ook voor de letters U, V en W wisten we weer een bloem, plant en boom te vinden. Nou vooruit, we smokkelden wederom een beetje met Ulex, de Latijnse benaming voor Gaspeldoorn. Maar het viooltje en de waterlelie pasten met hun Nederlandse naam perfect in ons bomen, bloemen en planten ABC!

Borduurformaat:
Borduurformaat: 52 x 47 kruisjes (U), 58 x 53 kruisjes (V), 48 x 77 kruisjes (W)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd