Digitaal patroon (download)

Patroon 'Roodborstje' - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Roodborstje
Op de vraag welk vogeltje jullie graag zouden terugzien in de serie geborduurde vogeltjes ontworpen door Maria Diaz, kwam het Roodborstje met kop en schouders als meest genoemde vogeltje uit de bus! Bij deze dus zoals beloofd het patroon. We zijn erg benieuwd naar alle mooie creaties die jullie met dit patroontje gaan maken. Veel borduurplezier!

Borduurformaat:
105 x 146 kruisjes (19 x 27 cm)

Benodigdheden:
35 x 45 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd