Digitaal patroon (download)

Patroon 'Kuifmees' - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Kuifmees
Een van onze favoriete mezen is de kuifmees. Kijk hoe leuk hij eruit ziet met zijn coole kuif! De kuifmees komt alleen voor in Europa. Liefst verblijft hij in naaldbossen met dennenbomen. In je tuin zul je hem minder vaak zien dan de koolmees of pimpelmees bijvoorbeeld. Maar met dit mooie borduurpatroon van Maria Diaz schittert de kuifmees straks vast en zeker wel mooi aan de muur in je huis!

Borduurformaat:
145 x 101 (26,5 x 18,5 cm)

Benodigdheden:
45 x 35 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd