Digitaal patroon (download)

Patroon Voorjaar - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Zeg het met bloemen!
Wist je dat de slogan ‘Say it with flowers’ al in 1917 werd verzonnen door een Amerikaanse bloemistenvereniging? Een supergoede slogan, want wanneer je iemand bepaalde bloemen geeft,  zeg je daar vaak ook iets mee. Zo staat de rode roos voor liefde en passie, zeg je met een margriet dat iemand je gelukkig maakt en  vertel je met een sering dat je verliefd bent! Met dit mooie patroon van Vervaco borduur je dus een heleboel liefdevolle kruisjes!

Borduurformaat:
169 x 133 kruisjes

Benodigdheden:
minimaal 50 x 40 cm Aida (5,4 ct), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteek met één draadje.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd