Digitaal patroon (download)

Patroon 'Sakura Sakura' - Rico Design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Blossom up!
‘Sakura Sakura’ is het nieuwste borduurboek van Rico Design. Sakura betekent in het Japans kersenbloesem. Het staat symbool voor schoonheid, maar ook voor vertrek en vergankelijkheid. Heel toepasselijk aangezien de meeste bomen vaak maar kort in bloei staan. Voordat je het weet, maakt een maartse bui of een regenachtige dag in april een eind aan al die mooie bloesem. Gelukkig kunnen we er met de prachtige borduurpatronen uit ‘Sakura Sakura’ vele malen langer van genieten!

Benodigdheden:
Decoratieband (Rico Design No. 21272.74.00) van 110x4 cm. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 2 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. Borduur de knoopjessteek en de stiksteek met 1 draadje.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd