Digitaal patroon (download)

Patroon 'Asia' - Deniz Celiktemel - Zweigart

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Kersenbloesem
Zachte lijnen geborduurd met borduurgaren met een subtiel mooi kleurverloop op een donkerblauwe lap linnen… in één woord prachtig! Hoe mooi en simpel kan eenvoud zijn, weten ze in Japan natuurlijk als geen ander. Je borduurt deze Japanse kersenbloesem met steel- en platsteken. Steken die niet moeilijk zijn, maar wel een heel mooi resultaat geven!

Borduurformaat:
ø 19 cm

Benodigdheden:
30 x 30 cm Borduurlinnen 25 ct. - Lugana 3835 I 589. Borduurring. DMC Mouline Colour Variations Embroidery 4230 en DMC Mouline Special 3840. Soluvlies. Borduurnaald. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Vergroot het patroon 77%. Trek het over op het Soluvlies, plak het Soluvlies met een paar steken op de juiste plaats op de stof en borduur het patroon in steelsteek (3 draadjes) en platsteek (4 draadjes) aan de hand van de afbeelding. De lijnen van de bloemen borduur je met DMC 4230, de stampers met DMC 3840.

Afwerking:
Dompel de stof vervolgens een tijdje onder in water totdat het Soluvies volledig is opgelost. Laat de stof drogen en strijk hem daarna glad.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd