Digitaal patroon (download)

Patroon 'Zomer' - Anchor Crafts - Joanne Aston

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Op vakantieavontuur!
Eindelijk, de vakantie is begonnen! De koffers zijn gepakt, paspoorten, tickets… hebben we alles? Dan kunnen we gaan! Op weg naar nieuwe avonturen en herinneringen zoals je die alleen op vakantie kunt maken. Met dit leuke borduurpatroon van Joanne Aston kan de vakantievoorpret thuis al beginnen.

Borduurformaat:
118 x 89 kruisjes

Benodigdheden:
Evenweave of linnen. Borduurgaren (Anchor Stranded Cotton) in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 1 of 2 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. Borduur de stik- en knoopjessteken met 1 draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek. Leuk om als banner of als schilderijtje op op te hangen. Maar ook erg leuk om er een hoes voor een vakantiefotoalbum van te maken.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd