Digitaal patroon (download)

Patroon 'Winterwonderland' - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Winterwonderland
Ohhh zou het dit jaar dan toch echt weer gaan sneeuwen? Vorig jaar hebben we een weekje kunnen genieten van sneeuw en ijs, dus wie weet kunnen we dit jaar de schaatsen opnieuw uit het vet halen. De kunst van het sneeuwpoppen maken zijn we zeker ook nog niet verleerd dus kom maar op zouden wij zeggen met die sneeuwvlokken!

Borduurformaat:
183 x 58 kruisjes

Benodigdheden:
Kussen (28 x 50 cm) met stuk Aida (63 x 183 kruisjes), DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het aida op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met twee draden en in stiksteek met één draad over één weefselbosje volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd