Digitaal patroon (download)

Patroon Sneeuwklokjes - Thea Gouverneur

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Wist je dat een sneeuwklokje familie is van de narcis? Deze prachtige bloemen luiden vaak het eind van de winter en het begin van de lente in want ze bloeien meestal in februari en in maart. En daarna neemt de narcis het stokje over. Grappig eigenlijk hoe dat werkt! Deze mooie sneeuwklokjes zijn ontworpen door Thea Gouverneur, die vroeger als klein meisje opgroeide tussen de bloemen. Zij weet dus als geen ander hoe je deze mooie bloemen moet vangen in kruissteken. Veel borduurplezier!

BORDUURFORMAAT: 91 x 119 kruisjes (16.5 x 21.6 cm)

BENODIGHEDEN: 20 x 30 cm linnen borduurstof. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd