Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Sterrenbeelden 'Weegschaal & Schorpioen' - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Weegschaal en schorpioen
In de serie met sterrenbeelden zijn we aanbeland bij de Weegschaal en de Schorpioen. Ben je in de maanden oktober en november jarig dan is de kans groot dat een van deze twee je sterrenbeeld is. Een Weegschaal kan een erge twijfelaar zijn, terwijl een Schorpioen vaak een persoon van principes is. En ook al zijn deze eigenschappen natuurlijk ook van toepassing op mensen die niet onder deze gesternten zijn geboren, het blijft leuk al die verschillende sterrenbeelden. Zeker als je ze ook kunt borduren!

Borduurformaat:
62 x 63 kruisjes (Weegschaal), 62 x 68 kruisjes (Schorpioen)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd