Digitaal patroon (download)

Patroon Kerst met Thea - Thea Gouverneur

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Dit borduurpatroontje heeft Thea Gouverneur speciaal voor het Borduurblad samengesteld. Het effect van het borduren van wel of geen stiksteekjes zie je in dit borduurwerkje goed terug. Zo worden er voor de cadeautjes, de kerstballen en de kandelaars met kaarsen geen stiksteken gebruikt, maar voor de schouw wel. Zie je het verschil in detail? Toch houdt niet iedereen die borduurt van stiksteken. Wij zelf wel, maar hoe zit dat met jou? Ben jij ook team stiksteek? Of laat je ze liever achterwege?

BORDUURFORMAAT: 117 x 160 (21,27 x 29,09 cm)

BENODIGDHEDEN: Linnen of aida borduurstof (14 counts - 5,5 kr/ cm). DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22- 24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd