Digitaal patroon (download)

Patroon Huisjes - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Schuurtje in de tuin
In deze nieuwe serie van Maria Diaz komen dit jaar allerlei verschillende soorten huisjes voorbij. Zoals dit geweldige schuurtje dat kan staan in de tuin of moestuin bijvoorbeeld.  Het knappe van de ontwerpen van Maria Diaz is de verhaaltjes die je ziet ontstaan. Kijk maar naar hoe vrolijk de hond aan het blaffen is en de vogeltjes nieuwsgierig komen kijken terwijl de eigenaar zelf de planten aan het verpotten is. Of… nee wacht, hij is net even weggelopen om een nieuwe kan koffie te halen!

Borduurformaat:
126 x 106 kruisjes (22,8 x 19,2 cm)

Benodigdheden:
40 x 35 cm Zweigart Aida. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruis- en halve kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd