Digitaal patroon (download)

Patroon Feminine Beauty - Zweigart

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Let your soul bloom!
Dicht bij jezelf blijven… je hoort het mensen vaak zeggen. Maar het is vaak makkelijk gezegd dan gedaan. Om af en toe even bij jezelf te rade te gaan, heb je een momentje van rust nodig. En daarbij kan borduren uitkomst bieden. Even weg van alle drukte en hectiek, even alleen jij, je borduurwerkje en jouw eigen gedachten… heerlijk toch?

Borduurformaat:
Naar eigen smaak en inzicht.

Benodigdheden: 3529 BRISTOL - Linnen (46 ct) borduurstof. Borduurring. DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren. Evt. Stift met uitwisbare inkt.

Werkwijze: Neem het patroon over op de borduurstof. Span het in een borduurring of borduurraam. Borduur lijn 1 van het patroon in stiksteek met 1 draad, borduurlijn 2 van het patroon in stiksteek met 2 draden.

Afwerking: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Lijst het in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van!

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd