Digitaal patroon (download)

Patroon December kalender - Loes de Kleuver

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
In aanloop naar kerst zijn er tegenwoordig vele patronen van adventskalenders in omloop. Heel erg leuk, maar waarom stoppen met tellen als het Kerstmis is, er zijn immers nog zoveel leuke andere dagen in december om naar uit te kijken! Vandaar dat Loes de Kleuver deze bijzondere december kalender ontwierp. Zo kunnen we aan de hand van mooie sterren ook aftellen naar Sinterklaas op 5 december en Oudjaarsvond op 31 december bijvoorbeeld. Loes heeft ook Nieuwjaarsdag 1 januari nog klein aangegeven als een nieuw begin met hoop (op vrede). Een mooi borduurwerk waarvoor ieder jaar in december vast een plekje te vinden is.

BORDUURFORMAAT: 193 x 207 steken (35,09 x 37,64 cm) LET OP: Per abuis staat er op het patronenvel bij dit patroon een andere (verkeerde) afmeting vermeld. Dit is het juiste formaat!

BENODIGDHEDEN: 50 x 50 cm Belfast linnen kleur 101 of ieder gewenst 11 draads borduurstof of stof met 5,5 weefselbosjes per cm. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om het uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad en in stiksteek met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere mooie creatie van!
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd