Digitaal patroon (download)

Patroon Beren Sampler - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Beregoed!

Na de honden, katten en vissen is het in de serie samplers nu de beurt aan de beren! Twaalf beren die je meenemen door de twaalf maanden van het jaar. Een lief ijsbeertje voor de maand februari, een zwarte beer voor oktober en twee koalabeertjes voor de maand december. Zo knap hoe Maria Diaz deze samplers - die ook ongelooflijk leuk zijn om te borduren - keer op keer ontwerpt. Welke dieren zou je een volgende keer graag terugzien in een sampler? Laat het ons weten via redactie@borduurblad.nl.


Borduurformaat:
157 x 157 kruisjes (28,5 x 28,5 cm)

Benodigdheden:
45 x 45 cm Zweigart Aida borduurstof (14 count - 5.5 st/cm). DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd