Digitaal patroon (download)

Patroon 'Wedding Sampler' - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Vier de liefde!
Lijkt het maar zo… of wordt er weer veel meer getrouwd? Door de pandemie moesten veel bruiloften natuurlijk worden uitgesteld. Wellicht lijkt het daarom nu alsof de een na de ander in het huwelijksbootje stapt. Zij laten zich in ieder geval niet ontmoedigen door de statistieken en gelukkig maar! Wij vinden namelijk ook dat de liefde gevierd moet worden!

Borduurformaat:
171 x 136 kruisjes (31 x 25 cm)

Benodigdheden:
47 x 40 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit de midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden of twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd