Digitaal patroon (download)

Patroon 'Vrolijke Kippetjes' - Anchor Crafts

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Vrolijke kippetjes
Wie wordt er nu niet blij van de lente? Aan deze vrolijke kippetjes zal het zeker niet liggen! Een leuk klein borduurwerkje dat je zo hebt geborduurd in mooie voorjaarskleuren. En hang je het liever niet aan de muur? Maak er dan bijvoorbeeld leuke placemats of een tafelloper van voor op de paastafel. Of tover ze om tot een grote eierwarmer voor over een mandje met gekookte eitjes. Of wat dacht je van een gezellige theemuts? Je ziet het, het patroontje biedt opties te over!

Borduurformaat:
58 x 58 (1), 69 x 64 (2), 72 x 54 (3)

Benodigdheden:
Evenweave of linnen. Borduurgaren (Anchor Stranded Cotton) in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 2 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd