Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Kleurensampler - Groen - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Think Green
De kleur groen staat aan de ene kant voor jong en fris, aan de andere kant voor duurzaamheid en een beter milieu. Ook binnen in je huis komt groen mooi tot zijn recht. Of op je werkplek. Het schijnt namelijk zo te zijn dat de kleur groen ervoor zorgt dat je je beter kunt concentreren. En laat opperste concentratie nu net iets zijn dat je goed kunt gebruiken bij het borduren van deze mooie groene sampler ontworpen door Maria Diaz!

Borduurformaat:
169 x 135 steken (30,73 x 24,55 cm)

Benodigdheden:
30 x 35 cm Zweigart Aida 1. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek en driekwartkruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd