Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Kleurensampler - Geel - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Hello yellow!
Geel is een kleur om vrolijk van te worden! Ook al wordt geel vooral geassocieerd met de zomer en de lente, toch worden we ook in het najaar blij van deze mooie gele kleurensampler ontworpen door Maria Diaz. Leuk om als geheel te borduren, maar ook om er losse patroontjes uit te pakken voor kleinere borduurprojectjes.

Borduurformaat:
30,73 x 24,55 cm (169 x 135 kruisjes)

Benodigdheden:
Zweigart Aida 1. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek, kwart- en driekwartkruissteken met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd