Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Borduurraampjes Zomer - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Zon en bloemen!
Ten tijde van het verschijnen van deze editie van het Borduurblad is de lente nog maar net begonnen. Hopelijk schijnt het zonnetje al volop en staan er al flink wat bloemetjes in bloei! Ben jij ook een zonaanbidder en hou je ook zo van bloemen? Dan is dit zomervenster van Vervaco - de laatste in de serie - vast iets voor jou!

Borduurformaat:
16 x 16 cm

Benodigdheden:
30 x 30 cm Aida (5,4 ct), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in stiksteek met één draad. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd