Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Bloemen Planten Alfabet Q-T - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Bloemen, planten en... bomen!
We zijn alweer aanbeland bij de 17e tot en met 20e letter van het bloemen- en plantenalfabet van Loredana Briozzo. De keuze uit het rijk van de flora wat betreft de samenstelling van het alfabet is reuze, behalve wanneer het de letter Q betreft. Uiteindelijk hebben we gekozen een uitstapje te maken naar bomen en wel naar de Latijnse benaming van de eik: Quercus. Een beetje smokkelen mag wel toch?

Borduurformaat:
59 x 61 kruisjes (Q), 45 x 47 kruisjes (R), 47 x 56 kruisjes (S), 43 x 59 kruisjes (T)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd