Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Bloemen Planten Alfabet M-P - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Bloemenfeest
Wat worden wij toch blij van dit prachtige bloemenalfabet dat Loredana Briozzo voor Borduurblad heeft ontworpen! Dit keer kun je aan de slag met onder andere de narcis die je vast en zeker al hebt zien bloeien de afgelopen weken. Op de papaver is het nog even wachten, des te leuker dat je hem nu al kunt borduren!

Borduurformaat:
65 x 50 kruisjes (M), 52 x 50 kruisjes (N), 62 x 50 kruisjes (O), 62 x 50 kruisjes (P)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd