Patroon Ons Buurtje deel 1

Dit is een gratis patroon

Je kunt dit patroon alleen bekijken/aanschaffen als je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
0,00
inclusief btw

In navolging van de serie met winkelstraatjes heeft Maria Diaz speciaal voor Borduurblad weer een nieuwe serie bestaande uit 6 huisjes ontworpen. Dit keer heeft de serie als thema Ons Buurtje. Het idee achter deze serie is een moderne straat met in ieder huis een unieke familie. Dit keer zijn dat twee jonge hipsters die vanuit huis werken. Het zijn bovendien echte ‘eco-warriors’ die zelf hun groenten kweken in de moestuin.

Borduurformaat:
292 x 325 mm (161 x 179 kruisjes)

Benodigdheden:
45 x 50 cm Zweigart Aida 1. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteen met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
icon delivery
Nederland
  • De verzendkosten zijn € 2.95
  • Boven de € 35 is verzending gratis
icon delivery
Overige landen
Verzendkosten zijn € 8.95
Boven de € 50.00 is verzending gratis
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd