Digitaal patroon (download)

Patroon 'Huwelijk' - Loes de Kleuver

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Hartenwens
Wanneer twee mensen met elkaar in het huwelijk stappen is het natuurlijk heel erg leuk om daarvoor als cadeau een blijvende herinnering te maken. Loes de Kleuver heeft daartoe een mooi patroon ontworpen voorzien van een compleet alfabet. Ze liet zich daarbij inspireren door een roze lapje aida voorzien van allemaal kleine hartjes!

Borduurformaat:
143 x 187 steken

Benodigdheden:
Linnen (11 dr/cm) of Aida (5,5 weefselbosjes per cm) of ieder gewenste andere stofsoort. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om het uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad en in stiksteek met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere mooie creatie van!

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd