Digitaal patroon (download)

Patroon Druifjes - Thea Gouverneur, www.theagouverneur.com

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Let op, dit is slechts een deel van het patroon, niet het gehele patroon!

Druifjes tot in detail

De bekende borduurontwerpster Thea Gouverneur is geboren als dochter van een bloembollenteler. Bloemen zijn dus een zeer grote inspiratiebron voor haar. Thea’s ontwerpen zijn zeer gedetailleerd omdat ze graag veel verschillende garens gebruikt. Dit kan soms wat onhandig zijn, maar het zorgt er wel voor dat de eindresultaten realistisch en natuurgetrouw zijn.

Borduurformaat:
36 x 86 steken (5 x 12,5 cm)

Benodigdheden:
Offwhite linnen borduurstof. DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd