HR-9512855

Boek ‘The Embroidered Art of Chloe Giordano’

29,50
inclusief btw
  x  
Plaats in winkelmand

Bekijk hoe Chloe haar borduurmotieven plant, kleuren kiest, garens selecteert, kleuren mengt en tenslotte haar borduurmotieven naait, van concept tot voltooiing, van concept tot voltooiing. Dit boek zit boordevol begeleiding van Chloe bij elk aspect van het proces, inclusief het spannen en inlijsten, en zal je inspireren om zelf prachtige draadschilderijen te maken.

In het tweede deel van het boek blader je door een prachtige galerij met Chloe's werk met haar populaire, ingewikkelde borduurmotieven die zowel grote als kleine dieren vieren, van vossen, reekalfjes tot hazen, konijnen, muizen en meer. Ze gaan allemaal vergezeld van het achtergrondverhaal en de inspiratie achter het stuk, en bieden een fascinerende en exclusieve kijk op Chloe's creatieve proces.

Voor het schilderen met naalden dat je zal verbazen met zijn levensechte, delicate schoonheid, pak dit boek op en verdwaal in de magische boskunst van Chloe Giordano.

Let op, dit boek is Engelstalig.
Aantal pagina's: 176.
ISBN: 9781782215837.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd