Digitaal patroon (download)

Patroon baby ABC - Rico design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Misschien is borduren voor de allerkleinsten wel het allerleukste om te doen. Een mooie geboortelap bijvoorbeeld voor de baby die net geboren is, of een meetlat of… een slabbetje! Daar kunnen die kleintjes er namelijk geen genoeg van hebben! En krijg jij zelf geen genoeg van het borduren van deze leuke letters, maak er dan bijvoorbeeld ook nog leuke schilderijtjes of wandhangers mee voor op de babykamer!

BORDUURFORMAAT: Zie patronenblad

BENODIGDHEDEN: Slabbetje (30 x 34 cm). DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Borduurring. Rijggaren.

WERKWIJZE: Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draadjes splijtgaren over twee weefseldraden. Borduur de stiksteekjes met één draadje.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd