Digitaal patroon (download)

Patroon Zomerkoninkjes - Rico Design

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Zomerkoninkjesop tafel!
Als je aan fruit denkt en je denkt aan de zomer, dan denk je snel aan… watermeloen! Hahaha, ja dat kan ook! Maar nee, we bedoelen natuurlijk: aardbeien! Niets zo lekker als een schaaltje verse aardbeien met of zonder slagroom en ijs. Of wat te denken van een beschuitje belegd met aardbeien? Ook al zo lekker! Nog lekkerder smaakt dit alles wanneer je het eet aan een mooi gedekte tafel met daarop een zelfgeborduurd tafelkleed met jawel… aardbeien!

Benodigdheden:
Tafelkleed (Rico Design No.716238.50.21). DMC in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het borduurgedeelte op en begin van dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met 3 draadjes splijtgaren over 2 weefseldraden. Borduur het metallic garen met 3 draadjes.

Afwerking: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Borduurboekje van Rico Design
In borduurboek nr. 181 JUST BEES + FRUITS + FLOWERS vind je veel leuke borduurpatronen met als thema fruit, bloemen en bijtjes. Je kunt er allerlei leuke zomerse creaties mee maken zoals bijvoorbeeld het prachtige tafelkleed op deze pagina, maar ook kussens, tafellopers, gastendoekjes, handdoeken en decoratieve linten. De perfecte patronen om de zomer mee in huis te halen!
Just Bees + Fruits + Flowers No. 181 - Rico Design is verkrijgbaar in onze webshop: www.borduurblad.nl

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd