Digitaal patroon (download)

Patroon Zomer - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Room with a view
Als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk het liefst een kamer met zicht op zee of de bergen of dat mooie meer. Greep je net naast die kamer of ga je misschien helemaal niet op vakantie? Geen probleem! Met dit leuke borduurpatroon van Vervaco heb je dat mooie uitzicht straks altijd in huis. Heerlijk toch?

Borduurformaat:
87 x 120 kruisjes

Benodigdheden:
Minimaal 30 x 37 cm Aida (5,4 ct), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met één of twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd