Digitaal patroon (download)

Patroon - Winter wonderland

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Aftellen naar kerstmis? Wanneer begin jij daarmee? Mensen die graag borduren tellen niet alleen de dagen, maar ook de kruisjes naar kerst. Voor het eerste kerstborduurwerkje worden de eerste kruissteekjes al in de zomer gezet. Vandaar dat we een leuk borduurpatroontje waarmee je zelf een leuke kerstbal met een winters tafereeltje erop kunt borduren voor in de kerstboom of als kerstversiering aan de muur bijvoorbeeld!

BORDUURFORMAAT: 66 x 95 kriusjes (12.0 x 17.3 cm)

BENODIGDHEDEN: Aida (14 count - 5,5 st/cm). DMC-garen in de op de teltekening genoemde kleuren Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met drie draden.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten of maak er een kerstbal van! Maak er naar eigen inzicht een andere creatie van!
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd