Digitaal patroon (download)

Patroon - Wild life

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
De Big Five mag in deze sampler met als thema wild life natuurlijk niet ontbreken. De leeuw, het luipaard, de neushoorn, de olifant en de buffel zijn dan ook alle vijf door ontwerpster Maria Diaz verwerkt in deze prachtige sampler. Het leuke van deze serie samplers vinden we dat Maria ook allemaal leuke grapjes verstopt in haar ontwerp. Een luipaard en een gazelle die een hardloopwedstrijd doen of een hyena die ijsje eet aanschouwd door een drietal stokstaartjes. Grappig en extra leuk om te borduren!

BORDUURFORMAAT: 151 x 151 (27,4 x 27,4 cm)

BENODIGDHEDEN: 45 x 45 cm Zweigart Aida borduurstof (14 count - 5.5 st/cm). DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiken knoopjessteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
 
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd