Digitaal patroon (download)

Patroon 'Vom Korn Zum Brot - N°116' - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Koren op de molen
Met mooi zonnig weer is er niets zo fijn als het maken van een fijne wandel- of fietstocht door uitgestrekte velden en weilanden. In ons mooie Nederland kom je dan met enige regelmaat dit soort tafereeltjes tegen ontworpen door Gudrun en Michael Lindner. Leuk om te borduren op een mooi kussen voor op je tuinbankje bijvoorbeeld!

Borduurformaat:
63 X 183 kruisjes

Benodigdheden:
Kussen (28 x 50 cm) met stuk Aida (63 x 183 kruisjes), DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het aida op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met twee draden en in stik- en knoopjessteek met één draad over één weefselbosje volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

www.kreuzstiche.de

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd