Digitaal patroon (download)

Patroon Vetplantje - DMC

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Een vetplant en een cactus zijn niet hetzelfde, maar vallen beide wel onder de verzamelnaam ‘succulenten’. Deze naam geeft aan dat deze planten grote hoeveelheden water kunnen opslaan. Ideaal, zeker voor mensen zonder groene vingers, want je hoeft ze niet zo vaak water te geven. Wil je jouw eigen vetplant net als deze geborduurde vetplant van DMC ook eens zien bloeien? Geef je vetplant dan in het voorjaar en de zomer voldoende voeding en zet hem in het licht. Dan is de kans op mooie bloemvorming het grootst!

BORDUURFORMAAT: 51 x 88 kruissteekjes.

BENODIGDHEDEN: Aida (14 count - 5,5 st/cm). DMCgaren in de op de teltekening genoemde kleuren Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd