Digitaal patroon (download)

Patroon Unieke zebra - Loes de Kleuver

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Loes de Kleuver: “Zebra’s fascineren mij om hun bijzondere zwart-witte strepen patroon. Je denkt misschien dat dit patroon steeds hetzelfde is, maar nee. Zebra’s zijn allemaal verschillend in hun patroon, net zoals bomen. Er is namelijk ook echt geen enkele boom hetzelfde. En met ons mensen is het niet anders, ieder mens is UNIEK. Deze gedachte bleef in mijn hoofd zitten. Zo is uiteindelijk dit patroon ontstaan. Een unieke zebra sampler met ‘merklap-boompjes’ op de achtergrond.

BORDUURFORMAAT: B 219 x H 219 steken (39,82 x 39,82 cm)

BENODIGDHEDEN: 45 x 45 cm lichtgroen gekleurde 11 draads borduurstof of stof met 5,5 weefselbosjes per cm. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om het uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad en in stiksteek met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten of maak er naar eigen inzicht een andere mooie creatie van!
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd