Digitaal patroon (download)

Patroon Tuin - Vervaco

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Tuinieren en borduren… het zijn twee hobby’s waar je heel rustig van wordt. Of je nu met je handen in de aarde wroet of met je vingers de draad door de stof haalt. Beide hebben een rustgevende werking. Oké, eerlijk is eerlijk van de een krijg je een stuk  minder vieze vingers, maar in beide gevallen kun je genieten van een mooi eindresultaat!

Borduurformaat: 84 x 114 kruisjes

Benodigdheden: 25 x 30 cm Aida (kleur wit - 14 counts - 5,5 st/cm), DMC garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze: Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden te borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad.

Afwerking: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een echte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd