Digitaal patroon (download)

Patroon 'Tiere des Waldes - 141' - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Bosdiertjes borduren
Egeltjes, hertjes, konijntjes en uiltjes… heel veel schattiger worden de dieren uit het bos niet! Met dit leuke patroon van Lindner uit de leaflet ‘Tiere des Waldes’ maak je de bijvoorbeeld een mooie tas of gebruik je onderdelen ervan voor het borduren van een randje op een slabbetje. Eigenlijk wordt alles leuker wanneer je er deze bosdiertjes op borduurt!

Borduurformaat:
142 x 57 kruisjes (37 x 40 cm)

Benodigdheden:
Stuk Aida, DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:
Zoek met een centimeter het midden van het aida op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met drie draden en in stiksteek met één draad over één weefselbosje volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd