Digitaal patroon (download)

Patroon Theekophuisjes Winter - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Doe mij de winter maar…

… dat heb je de laatste tijd vast wel eens iemand horen zeggen. Of misschien denk je het zelf ook wel eens. Toegegeven, de zon is heerlijk als hij schijnt, maar als het te warm of te droog wordt, kun je wel eens verlangen naar de winter. Mocht dit nu zo zijn, hebben we alvast een leuk winters borduurwerkje - met een kerstachtig tintje - voor je van de hand van ontwerpster Loredana Briozzo. Het is de laatste van een serie van vier theekopjes!


Borduurformaat: 91 x 75 kruisjes
 
Benodigdheden: Zweigart Linnen Belfast White (32 ct), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek. Lijst het borduurwerk in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd