Digitaal patroon (download)

Patroon Theekophuisjes Lente - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

A cup of... spring!
Een nieuwe jaargang en dus ook een nieuwe serie van onze Italiaanse ontwerpster Loredana Briozzo. Dit jaar ontwerpt ze speciaal voor Borduurblad huisjes in een kopje. Het thema van het eerste theekophuisje is de lente! En kijk, hoe leuk het is geworden! We kunnen niet wachten om straks deze huisjes in een kopje allemaal bij elkaar te zien.

Borduurformaat:
109 x 73 kruisjes

Benodigdheden:
Zweigart Linnen Belfast White (32 ct), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad. Borduur de stiksteken met twee draden.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek. Lijst het borduurwerk in of maak er naar eigen inzicht een andere creatie van.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd