Digitaal patroon (download)

Patroon Theedoek borduren 2 - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Jeetje wat een boel enthousiaste reacties hebben we gekregen op deze nieuwe serie van Loredana Briozzo. Velen van jullie zijn dan ook al aan de slag gegaan met het borduren van de leuke roodwit geblokte theedoek. De theedoek bevat 20 vakjes om op te borduren en voor elke vakje heeft Loredana een klein patroontje ontworpen. We delen in deze vierdelige serie steeds vijf patroontjes. Na de vorige uitgave staat de teller nu dus inmiddels al op tien.

BORDUURFORMAAT: Zie patronenblad

BENODIGDHEDEN: Theedoek met borduurvakjes (verkrijgbaar in onze webshop), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

WERKWIJZE: Zoek het midden van het te borduren vierkantje met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met drie draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd