Digitaal patroon (download)

Patroon Theedoek borduren 1 - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Na de serie met theekopjes, heeft onze Italiaanse ontwerpster Loredana Briozzo een nieuwe serie patronen ontworpen. Ditmaal zijn het patroontjes om te borduren op een theedoek! En wel op een hele leuke roodwit geblokte theedoek met 20 vakjes die je kunt borduren. Voor elk van die vakjes heeft Loredana een klein patroontje in mooie bijpassende kleuren ontworpen! Deze delen we de komende vier uitgaven van Borduurblad met je, te beginnen met de eerste vijf patroontjes.

BORDUURFORMAAT: Zie patronenblad (bestand)

BENODIGDHEDEN: Theedoek met borduurvakjes (verkrijgbaar op www.borduurblad.nl), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

WERKWIJZE: Zoek het midden van het te borduren vierkantje met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met drie draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad. Borduur de stiksteken met 1 draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

 
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd