Digitaal patroon (download)

Patroon Tas Zomer Beachlife - Lindner

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Beachlife
Weer of geen weer… het strand is een heerlijke plek om te vertoeven. Als de zon schijnt, zorgt de zee voor verkoeling. Maar ook in minder zonnige periodes is het strand the place to be om heerlijk uit te waaien en je hoofd leeg te maken. Dat laatste kun je natuurlijk ook heel goed doen als je aan het borduren bent. En met dit leuke borduurproject van Lindner’s Kreuzstiche sla je zo twee vliegen in één klap en heb je straks op de koop toe ook nog een mooie tas om  het hele jaar door mee te nemen naar het strand! 

Borduurformaat: 142 x 57 kruisjes

Benodigdheden:
Bag Art. 0975-5900-020 “Britta” (afmeting: 37 x 40 cm, borduurgedeelte: 57 x 142 kruisjes), DMC of Anchor borduurgaren in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje.

Werkwijze:

Zoek met een centimeter het midden van de stof op en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Zo kom je altijd goed uit. Borduur in kruissteek met twee draden en in stiksteek met één draad over één weefselbosje volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:

Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek. 

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd