Digitaal patroon (download)

Patroon 'Staartmees' - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Staartmees
Een van de schattigste vogels is toch wel de staartmees. Met zijn ronde koppie en fluffy roze vlekjes op zijn lijf oogt dit vogeltje super cute. Hij lijkt weliswaar best groot door zijn lange staart, maar toch is zijn lichaam kleiner dan die van een koolmees. De staartmees is daarnaast een heel sociaal vogeltje, ze leven doorgaans in groepen en bakenen samen hun territorium af.

Borduurformaat:
144 x 104 kruisjes (26 x 19 cm)

Benodigdheden:
45 x 35 cm Aida borduurstof. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd