Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Sterrenbeelden 'Tweelingen & Kreeft' - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Borduur je sterrenbeeld
Je gelooft er in of niet… zelf kijken we wel altijd even wat er in de sterren geschreven staat als we een horoscoop voorbij zien komen in een krant of tijdschrift. Gewoon voor de leuk. Ook leuk is het om je eigen sterrenbeeld te borduren, ben je eind mei of begin juni jarig dan kun je aan de slag met het Tweelingen patroon. Valt jouw verjaardag eind juli of begin augustus dan is het patroon van het sterrenbeeld Kreeft vast iets voor jou!

Borduurformaat:
62 x 68 kruisjes (tweelingen), 61 x 63 kruisjes (kreeft)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd