Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Sterrenbeelden 'Ram & Stier' - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

In de sterren!
Tijdens een heldere nacht, zoals we die in de winter vaak hebben, kun je talloze sterren aan de hemel zien gloren. Als sinds jaar en dag zien mensen hierin figuren doordat ze de sterren met lijnen aan elkaar te verbinden. Twaalf van de bekendste sterrenbeelden zijn de tekens van de dierenriem. Loredana Briozzo heeft van al deze sterrenbeelden mooie borduurpatronen gemaakt, te beginnen met Ram en Stier.

Borduurformaat:
62 x 65 kruisjes (ram), 62 x 64 kruisjes (stier)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd