Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Sterrenbeelden 'Leeuw & Maagd' - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Karakterverschillen
De karaktereigenschappen van de sterrenbeelden Maagd en Leeuw zijn totaal anders. De maagd is perfectionistisch, prestatiegericht en opgeruimd, maar ook loyaal en betrouwbaar. De leeuw daarentegen weet precies wat hij of zij wil en houdt niet van afwachten. Bovendien is de leeuw erg moedig en neemt graag de leiding. Wie weet herken je jezelf daar wel in als je geboren bent in augustus of september.

Borduurformaat:
63 x 60 kruisjes (leeuw), 66 x 69 kruisjes (maagd)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd