Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Sterrenbeelden 'Boogschutter & Steenbok' - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Boogschutter en Steenbok
In de maanden december en januari staan de sterrenbeelden Boogschutter en Steenbok centraal. Optimistisch, vrolijk, avontuurlijk en intellectueel zijn positieve kenmerken die aan een Boogschutter worden toegekend. Bij een Steenbok horen kwaliteiten zoals standvastigheid, stabiliteit, ambitie en discipline. Kortom, twee sterke sterrenbeelden waarvan Loredana Briozzo weer twee mooie patronen heeft gemaakt.

Borduurformaat:
61 x 78 kruisjes (Boogschutter)
62 x 78 kruisjes (Steenbok)

Benodigdheden:
Linnen stof Belfast (32ct) Zweigart (No. 222), DMC Mouliné. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met behulp van een vochtige doek.

Verwante producten
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd