Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Huisjes 'Camperbusje' - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Camperbusje
In deze nieuwe serie, die door Maria Diaz zelf ‘Homes Away From Home’ wordt genoemd, staat dit keer het camperbusje centraal. Deze busjes zijn razend populair. Ze worden vaak opgeknapt en gepimpt tot heuse paleisjes op wielen! En als je hem dan ook nog eens kunt parkeren op een plekje aan het strand dan voel je je toch de koning te rijk!?

Borduurformaat:
130 x 110 kruisjes (23,6 x 20 cm)

Benodigdheden:
40 x 35 cm Zweigart Aida in de kleur blauw. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stiksteken met één draad.

Afwerking:
Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd