Digitaal patroon (download)

Patroon Serie Adventskalender - Deel 2 - Loredana Briozzo

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen

Bijna kerst!
In de vorige editie van het Borduurblad maakten we een begin met de adventskalender ontworpen door Loredana Briozzo. En in deze uitgave delen we de laatste patroontjes. Hiermee is het aftellen naar Kerst echt begonnen!

Borduurformaat:
Zie telpatroon op het patronenblad.

Benodigdheden:
Rode en witte linnen stof (32ct), DMC Mouliné Color en DMC Mouliné 3855. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

Werkwijze:
Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit het midden met borduren. Borduur in kruissteek met twee draden over twee weefseldraden volgens het telpatroon op het patronenblad. Borduur het Frans knoopje met één draad.

Afwerking:
Knip uit zuurvrij karton stukjes die aan alle zijden een paar millimeter kleiner zijn dan de afmetingen van de vakjes. Naai of lijm de de geborduurde afbeeldingen om de kartonnetjes heen. Plaats ze in de vakjes.

icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd