Digitaal patroon (download)

Patroon Santa's huisje - Maria Diaz

Dit is een digitaal patroon

Deze patronen zijn alleen aan te schaffen of te downloaden wanneer je ingelogd bent, zodat het patroon aan jouw account gekoppeld kan worden Inloggen
Je hoeft maar een keer te kijken om te zien van wie dit leuke huisje is… Inderdaad, het is het huisje van de kerstman! Zoals je kunt zien staat Santa’s choco nog te dampen op het kastje, dus ver van huis is hij vast en zeker niet. Misschien is hij nog wat cadeautjes aan het klaarzetten om mee te nemen op de slee? Rudolf is er in ieder geval ook bijna klaar voor, nog een laatste paar hapjes en hij is ready to go om cadeautjes te bezorgen met kerst! The most wonderful time of the year vind je niet?

BORDUURFORMAAT: 130 x 110 kruisjes (23,6 x 20 cm)

BENODIGDHEDEN: 40 x 35 cm Zweigart Aida in de kleur blauw. DMC of XX-garen in de op de teltekening genoemde kleuren. Borduurnaald met stompe punt nr. 22-24. Borduurschaartje. Rijggaren.

WERKWIJZE: Slinger de stof om met het rijggaren om uitrafelen te voorkomen. Zoek het midden van de stof met behulp van een centimeter en begin vanuit dit midden met het borduren van het patroon. Borduur in kwart- en driekwartkruissteken met twee draden over twee weefseldraden of één weefselbosje volgens de teltekening op het patronenblad. Borduur de stik- en knoopjessteken met één draad.

AFWERKING: Leg het borduurwerk met de goede kant naar beneden op een zachte doek of handdoek en pers het voorzichtig op met een stoomstrijkijzer of met behulp van een vochtige doek. Laat het werk eventueel mooi inlijsten.
icon betaalmethode Idealicon betaalmethode PayPalicon betaalmethode Bancontacticon betaalmethode Soforticon betaalmethode Giropay
icon postNL bezorgd